• Lorem ipsum
 

Als je goederen of diensten bij ons koopt, heb je gedurende 2 weken vanaf de levering het recht om te beslissen dat je de goederen al dan niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf). Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug door middel van een overschrijving.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als je de goederen terugstuurt, moet dit steeds met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder.

Als wij een fout maakten of als er een beschadiging was bij de levering (in het laatste geval graag ook een foto meesturen), mag je je pakket retourneren. Wel enkel na dat je met ons contact hebt opgenomen via mail [email protected], je ontvang dan van ons een retourlabel.

Onze gegevens:

Bot’in
Boomstraat 59
2880 Bornem

Wij zullen je per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen.